Wie zijn wij?

Aangenaam,

Wij zijn twee dertigers die onze keuzestress hebben omgezet in een website met voordelen en nadelen. Je vindt hier allerlei onderwerpen die ons de afgelopen maanden bezig hebben gehouden, of die binnenkort vast en zeker ter sprake komen. Daarnaast zoeken we onderwerpen waar veel mensen mee bezig lijken te zijn. Door zoveel mogelijk informatie te delen, willen we anderen helpen.

evy’s dilemma

Wikken en wegen, plussen en minnen, of gewoon naar voordelen-nadelen.nl

Op dit bankje zit Evy. Ze peinst over het solliciteren op een nieuwe baan. De voordelen van meer vrijheid en nieuwe uitdagingen trekken haar aan, maar de stabiliteit van haar huidige baan biedt zekerheid. Wat moet ze doen? Om haar te helpen om voordelen & nadelen op een rij te zetten, is deze website opgericht. 

Voordelen-nadelen.nl gaat niet alleen over Evy, het gaat ook over jou en mij. Het gaat niet alleen over een nieuwe baan, maar ook over voeding, sport, huisdieren enzovoorts. We proberen dagelijks veel nieuwe onderwerpen te uploaden. Zodat jij de belangrijkste voordelen & nadelen kunt vergelijken voor jouw beslissing.

genoeg over ons

Wat vind jij er nu eigenlijk van?

 Jouw mening over #voordeelnadeel helpt om onze content te verbeteren. Laat via een duimpje (👍 of 👎) weten wat jij van een bepaald voordeel of nadeel vindt. Of neem contact op om een idee te delen. Vragen of opmerkingen zijn ook welkom!